Din kurv

Luk
Din kurv er tom.
Subtotal: 0,00 kr

Returnering

Forkert størrelse eller ikke lige dig alligevel? INTET PROBLEM 😃

♻ Vi tilbyder nem og hurtig ombytning af størrelsen, så du kan få en vare der sidder perfekt på dig. Det er vigtigt man føler sig godt tilpas i det nye tøj man tilføjer sin garderobe.
Du skal blot lave et returlabel ved at klikke på knappen herunder - indlevere pakken på det nærmeste posthus - og så klare vi resten af ombytningen! 
 
👦 Var købet ikke lige dig alligevel? Det er skam helt normalt lige at ville prøve tøjet på, inden man tager beslutningen om at ville beholde det! Hvis du har købet noget som ikke lige er dig alligevel, så kan du nemt og hurtigt sende det retur til os! Så sender vi alle dine penge retur straks vi modtager pakken. 

Du skal blot lave et returlabel ved at klikke på knappen herunder - indlevere pakken på den nærmeste DAO365 pakkeshop - og så sørger vi for at annullere og refundere din ordre hurtigst muligt. Du får en mail bekræftelse når vi har refunderet dine penge!
Klik på de TO knapper herunder, og udskriv dem begge.
 

Bemærk: Der opkræves et forsendelsesgebyr på 35 kr., når du laver en returlabel via ovenstående link. Beløbet dækker forsendelsen tilbage til os. Hvis du ønsker ombytning af varer eller størrelse, betaler vi for fragten retur til dig igen. Du kan altså ombytte størrelsen og kun betale for fragten retur til os.