Din kurv

Luk
Din kurv er tom.
Subtotal: 0,00 kr

Om Styled.dk

Vi spreder god stil, glade oplevelser og en service i højeste klasse! STYLED.dk leverer tøj, sko og accessories til hele Danmark. Vi skaber gode kundeoplevelser, og det er vi glade for! 
 
- Vi er hurtige, fordi vi selv har eget stort lager i Højbjerg nær Århus, og derved har varerne på eget lager. Vi ved, hvad vores kunder vil have, derfor tør vi at købe stort ind. Det medfører også, at vi kan sælge varerne ekstra billigt. Vi er venlige, fordi vi elsker vores arbejde, vores kunder og vores arbejdsplads - det tror vi smitter af på vores kunder!
 
Det er hos STYLED.dk, at du finder det absolut fedeste udvalg af tøj, sko og tilbehør. Vi har nogle rigtigt fede fyre ombord på vores team, og de er eksperter i at købe det helt rigtige ind. Derfor vil du altid kunne finde det nyeste indenfor mode og streetweat hos os. Vi er ofte first-movers på mange nye trends, da vi holder godt øje med byer, som er et skridt foran i mode verdenen. Derudover har vi altid et øje på de kendte mode-ikoner såsom Kanye West, Justin Bieber mm, da de heller ikke er bange for at skabe en ny unik trend.
 
Vi har et utroligt stærkt samarbejde med alle vores nuværende brands, og får altid de nyeste varer ind som nogle af de første i Danmark. Derfor kan vi konstant tilbyde nyheder, og får hver eneste uge over 50 nye styles ind af døren! Vi holder dig og din garderobe 110% opdateret.
 
Historien om Styled
STYLED startede sin rejse i September 2015, stiftet af 2 unge fyre fra Århus. De savnede en online butik, som konstant var opdateret med nyeste mode og til overkommelige priser. De har siden da fået samlet det sejeste team, som i dag driver det STYLED du kender. STYLED har siden dag ét været i en rivende vækst og bestræber sig hver eneste dag på at kunne levere nogle endnu federe varer samt give dig en endnu bedre service! 
 (Her ses vores lager med over 1500 forskellige varenumre) 
Vi sætter en stor ære i hele tiden at være med dér, hvor moden rykker sig. Har du yderlige spørgsmål, ris/ros til os, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 89 87 89 24 eller sende os en e-mail på Kontakt@Styled.dk!
Bedste hilsner, 
Teamet bag styled.dk
 
Miljøvenligpakning- Vi støtter naturligvis altid en god sag!